Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JURNJAVA I OBRAČUN

Otkrili detalje pucnjave u Vukovarskoj: Prvi metak je promašio

Očevid u Ulici grada Vukovara
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/10
24.09.2018.
u 14:41

Pucnjavi je prethodila jurnjava po zagrebačkim ulicama, a ozlijeđenog muškaraca prijatelj je dovezao do Klinike za traumatologiju

Pablo Hamidović (32), jedan od sudionika pucnjave koja je u petak navečer uznemirila stanovnike Zagreba, sumnjiči se za pokušaj ubojstva. Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke te opasnosti od ponavljanja djela.

U međuvremenu, Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu protiv njega je donijelo rješenje o provođenju istrage, a sumnjiči ga se da se 21. rujna 2018. oko 20.30 u Ulici grada Vukovara kod kućnog broja 241 u Zagrebu, prvo posvađao, a zatim je i pucao na 30-godišnjaka.

Sumnja se da je mlađi muškarac došao do vozila kojeg je vozio Hamidović. Prvo su se porječkali, a onda je Hamidović, kako se sumnja, kroz otvoreni prozor vrata vozača iz pištolja ispalio najmanje dva hitca.

Jedan metak nije pogodio 30-godišnjaka dok ga je drugi metak pogodio u lijevu natkoljenicu, nakon čega je Hamidović pobjegao. No uskoro je nađen i pritvoren. Motiv sukoba navodno raniji neriješeni imovinsko pravni odnosi.

Pucnjavi je prethodila jurnjava po zagrebačkim ulicama, a ozlijeđenog muškaraca prijatelj je dovezao do Klinike za traumatologiju gdje mu je ukazana liječnička pomoć.

Komentara 9

RM
ruzica_mario
15:24 24.09.2018.

hamidovic..jel treba ista vise reci

Avatar Bekrija
Bekrija
15:45 24.09.2018.

Romska posla, deportacija!

Avatar nekineki
nekineki
15:44 24.09.2018.

kako ocenjujete higijenu u gradu?: pa dobroo ide u grad lepo znaš kako, ima ženski ima svega...a vi? kako te, kako ste?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije