Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vratili se za stol
Povratak na članak

Nakon što su im sve vijesti i računi bili blokirani, Australija i Facebook nastavljaju pregovore

Nagla odluka Facebooka kojoj je onemogućio Australcima dijeljenje vijesti na toj stranici te skidanje kako domaćih tako i stranih informacijskih servisa za posljedicu je imao i brisanje nekoliko vladinih računa zbog čega je ta tvrtka na sebe navukla bijes.

Komentari 8

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
08:30 20.02.2021.

U Hrvatskoj vlasti potiču cenzuru,a mediji bezpogovorno izvršavaju naloge HDZovog agitprop odelenja.

VL
Avatar Crnazemlja
Crnazemlja
08:51 20.02.2021.

Teško cete od židova nešto naplatit. Gramzivost i laž su im u genima...

VL
ZA
Zapadnjak
13:01 20.02.2021.

Otimacina nazalost cesto viđana kroz povijest... neki ljudi su toliko navikli zivjeti u lancima i s pohlepnim rukama politicara u dzepovima da ne mogu ni zamisliti zivot bez istih i jedinu im srecu predstavlja kad misle da misle da drzava cerupa nekog vise nego njih, pa sad uzivaju u otimacini od facebooka i googlea...

VL
Avatar patkovic
patkovic
08:29 20.02.2021.

svim autorima trebaju prava plaćati internet provajderi na osnovu posjećenosti, tako i fejsbuku a ako se nešto djeli onda izvornom autoru

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.