Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

BMW-om sletjeli s ceste, mladić (19) preminuo u bolnici, još dvojica teško ozlijeđena

prometna nesreća
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/5
18.02.2017.
u 10:00

Putnik u vozilu, mladi 19-Splićanin umro je jutros u šest sati, a dvojica mladića zadržana su na liječenju u Općoj bolnici u Šibenik

Nakon očevida prometne nesreće na cesti Šibenik-Drniš-Knin utvrđeno je da je od posljedica izlijetanja BMW-a s ceste kod Žitnića u subotu ujutro umro 19-godišnji Splićanin, a još dvojica mladića, 24-godišnjak i 25-godišnjak iz Žitnića teško su ozlijeđena.

Putnik u vozilu, mladi 19-Splićanin umro je jutros u šest sati, a dvojica mladića zadržana su na liječenju u Općoj bolnici u Šibenik.

Teška prometna nesreća dogodila se na cesti Šibenik-Drniš-Knin jutros u 3,55 sati kad je BMW šibenskih registracija, kojeg je vozio 24-godišnji vozač, zbog neprilagođene brzine sletio s ceste, izvijestio je Operativno komunikacijski centar Policijske uprave šibensko-kninske.

>> Sudarili se auto i motociklist, zastoj tramvajskog prometa

Komentara 11

Avatar el.danchi
el.danchi
10:27 18.02.2017.

Ne treba nama rata pored ovakve prometne kulture...

PL
plavi123
10:54 18.02.2017.

takvim divljacima se ne smije dat ni motor a kamoli auto bmw!!

ZD
zdepar
12:20 18.02.2017.

bmw, kao i mercedes imaju zadnju vuču, što implicira drugačiji stil vožnje, bez pritiskanja gasa u sredini zavoja i naravno odlične gume na svim kotačima, inače...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije