Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završena potraga za bakom Ankom

Nakon šestodnevne potrage pronađeno tijelo 85-godišnjakinje

anka matić, nestala
Marko Čuljat
30.12.2009.
u 12:51

Šestog dana potrage za nestalom bakom Ankom Matić (85) iz sela Kurjak kod Udbine pronađeno je njeno beživotno tijelo. Jadna je baka otišla četiri kilometra sjeverno od kuće u Kurjaku.

GOSPIĆ - Šestog dana potrage za nestalom bakom Ankom Matić (85) iz sela Kurjak kod Udbine pronađeno je njeno beživotno tijelo. Jadna je baka otišla četiri kilometra sjeverno od kuće u Kurjaku. Držala se asfaltnog puta u pravcu Srednje Gore i Podlapca.

- Danas smo dobili i pojačanje GSS-a iz Karlovca s dva potražna tima i posebno obučenim psima. Baku je jutros tražilo tridesetak ljudi na području koje smo bili zacrtali potražnim planom. Pronađena je u 10 sati - kaže Alen Zorić, pročelnik GSS-a iz Gospića.

- Vanjskim pregledom mrtvog tijela bake Anke Matić nisu pronađeni tragovi nasilja. Točan uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom koja će se izvršiti tijekom sutrašnjeg dana u Zavodu za sudsku medicinu u Rijeci, kazala je Kristina Maoduš, glasnogovornica PU ličko-senjske.

U Lici nestala 85-godišnja baka Anka

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije