Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUGOGODIŠNJA TRAKAVICA

Nakon seksa ucijenila ga tražeći da joj plati 50.000 kn

prostitucija,prostitutka
Foto: Thinkstock
25.11.2016.
u 16:09

Operaciju eskort-dame, njezina partnera i njegova poznanika prekinuli su prikriveni istražitelji jer je poduzetnik sve prijavio policiji

– Imat ćeš problema ako nam ne isplatiš 50.000 kuna. Postoji snimka seksualnog odnosa između tebe i Nikoline S. koju ćemo objaviti ako nam ne daš novac – riječi su kojima su još u listopadu 2005. godine Ivica V., Romano P. i Nikolina S. pokušali izvući novac od jednog zagrebačkog poduzetnika.

Jedanaest godina poslije, nakon poduže sudske trakavice tijekom koje je nekoliko sudaca razduživalo i zaduživalo spomenuti predmet, proglašeni su krivima te su uvjetno osuđeni na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu – Ivica V. na godinu dana zatvora s rokom kušnje od tri godine, a drugo dvoje sudionika na osam mjeseci zatvora uz rok kušnje od dvije godine.

Cijela priča počela je nakon što je Nikolina S., inače danas prodavačica u jednoj trgovini odjeće, poduzetnika koji je ranije koristio njezine usluge, zatražila već spomenutu svotu. Nakon što joj je odbio platiti kontaktirala je Romana P. – taksista iz Dubrovnika s kojim je tada, baš kao i danas, bila u ljubavnoj vezi.

Ubrzo je Romano P. nazvao poznanika Ivicu V. i s njim dogovorio da poduzetniku kaže da postoji snimka seksa koju će objaviti ako ne dobiju novac. Iako snimka uopće nije postojala, sve troje odlučili su blefirati. U strahu da snimka ne procuri u javnost, poduzetnik je odlučio sve prijaviti policiji. Nakon dogovora s inspektorima, poduzetnik je nazvao Ivicu V. i s njim dogovorio da se drugi dan nađu u hotelu Sheraton. Tamo mu je predao kuvertu u kojoj je bilo 500 kuna, dok su prikriveni istražitelji sve budno motrili. Ivica V. ubrzo je uhićen, a nije dugo trebalo ni da se policajci domognu Nikoline S. i Romana P. Ivici V. presuđeno je u odsutnosti jer trenutačno nije dostupan hrvatskom pravosuđu.

>> Bivši policajac optužen za suradnju sa svodnicima traži izuzeće cijele 'tužiteljske vertikale'

Ključne riječi

Komentara 8

ST
strsljen2013
21:01 25.11.2016.

Na koliko su osuđeni suci što su to razvlačili 11 godina?

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
21:52 25.11.2016.

Hm, koja akcija čovječe! Luda fufa koja daje svima i sada nudi gaće u butiku, taksist, bedasti pomorac, koji se već valjda utopio oko Lampeduse, 500 kuna u kuverti a ne 50000, inspektori, tajne službe, 11 godina zavlačenja i uvjetne presude. Pa da nije smiješno, bilo bi vrlo žalosno. Kakva je to uopće vijest? Zar takva država u kojoj se to dogodilo, uopće postoji?

TH
than
00:37 26.11.2016.

Krivog poduzetnika uhvatila. Ovaj je izgleda pod ovrhom inace bi lako odvalio 50 000 kuna. A cuj ti nju. Nakon svega odlucila ucjenjivati... Sto je najbolje ovo je trajalo 11 godina ?!?!?!?! Boze mili. U normalnim drzavama ovo se rijesi u mjesec, dva...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije