Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buran raskol u HNS-u
Povratak na članak

Nakon 'rastave' odnijeli sav namještaj i slike, ostale su samo majice...

Radi se, kažu u HN-u, o donaciji koju je stranka dobila prije četiri godine – četiri stola, 20 stolaca, radne komode, police za arhivu…

Komentari 4

PA
Pahor
12:54 22.02.2021.

Nit manje sranke nit vecih parazita!

VL
KU
Kultura
12:32 22.02.2021.

Pok. Slaven Letica je dobro rekao za HNS. Niti su hrvatska niti narodna niti su stranka. To je interesni lobij koji se bogatio na pozicijama koje nikada rejtingom od par postotaka nisu zasluzili. S plenkovicem su dobili ministarstvo graditeljstva i obrazovanja s manje od 2% potpore biraca. A u sabor su prihe toga usli trgovinom s SDP-om. Fuj

VL
DU
Deleted user
12:28 22.02.2021.

... ostali samo dugmići...

VL
Avatar Golum
Golum
12:41 22.02.2021.

Tako i treba Batinicu...kad su znali zabijati noz u leđa sad nek kupuju namjestaj. Sljedeci izbori i HNS nestaje sa politicke scene.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.