Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oružani i incident u Sarajevu

Buba Corelli i njegov rođak pušteni na slobodu

Pucnjava u Sarajevu
Dnevni avaz/bubacorelli/Instagram
16.02.2021.
u 14:31

Do pucnjave je došlo u sarajevskom naselju Stup kada se sukobilo pet osoba

Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Corelli, i njegov rođak Omar Curić pušteni su iz policijskih prostorija nakon što su sinoć uhićeni zbog oružanog incidenta u naselju Stup, potvrđeno je iz Tužiteljstva KS, javlja Dnevni Avaz. Kako je rečeno nije bilo zakonske osnove za njihovo daljnje zadržavanje.

Podsjetimo, do pucnjave je došlo u sarajevskom naselju Stup kada se sukobilo pet osoba, među kojima Hodžić i Curić.

Pucnjavi je navodno prethodila masovna tučnjava u kojoj su ozlijeđene dvije osobe, koje su prevezene u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

Od policije se doznaje da ozlijeđene osobe nisu ranjene vatrenim oružjem već su ozlijeđene tijekom tučnjave koja je prethodila pucnjavi.

Ključne riječi

Komentara 1

ER
ercegovac123
12:03 16.02.2021.

Takozvani umjetnici sto nema veze sa umjetnoscu su vecinom drogerasi i fakini sto je i u ovom slucaju .Zalosno je to sto ih narod slusa i pravi bogatim da bi se na kraju p.... po tom istom narodu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije