Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podrhtavanje tla

Nakon potresa u Zagrebu, treslo se i kod Siska te u Dalmaciji

potres
EMSC
21.04.2021.
u 07:34

Prema podacima EMSC-a, epicentar tog potresa bio je u blizini Siska i jačine 2,4 po Richteru

Zagreb i okolicu sinoć je pogodio potres. U 23 sata i 15 minuta seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su potres umjerene jačine s epicentrom u Markuševc. Magnituda potresa iznosila je  3.1 prema Richteru.

No, tlo je još jednom podrhtavalo u središnjoj Hrvatskoj. Prema podacima EMSC-a, epicentar potresa bio je u blizini Siska i jačine 2,4 po Richteru. 

Treslo se noćas i u Dalmaciji.  EMSC javlja da je bio jačine 3,2 po Richteru. "Slabije kratko podrhtavanje", javlja korisnik iz Splita. Iz Sinja jedan korisnik kaže da se osjetila tutnjava. "Kao grmljavina", javlja korisnik iz Drniša.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Marko
Marko
08:06 21.04.2021.

Pa ti obnavljaj Zg svake godine...

Avatar Dalmacija
Dalmacija
07:49 21.04.2021.

Izgleda da je, poslije Zagreba i Banovine, Dalmacija sljedeća na redu za razaranje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije