Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG SEKSUALNOG UZNEMIRAVANJA

Nakon posjeta Hrvatskoj studentima zabranili nastupe u klubovima: 'To je bilo uvredljivo'

Foto: Screenshot/Google Maps
27.09.2019.
u 11:53

Članovi sveučilišnog nogometnog tima ponašali su se, kako stoji u obrazloženju disciplinarnog tijela, "štetno i uvredljivo", ne navodeći prema kome je ovo seksualno uznemiravanje bilo usmjereno.

Čak 52 studenta Sveučilišta Surrey u Velikoj Britaniji dobili su zabranu nastupanja u sveučilišnim sportskim klubovima zbog seksualnog uznemiravanja koje se dogodilo u - Hrvatskoj!

Članovi sveučilišnog nogometnog tima ponašali su se, kako stoji u obrazloženju disciplinarnog tijela, "štetno i uvredljivo", ne navodeći prema kome je ovo seksualno uznemiravanje bilo usmjereno. Ujedno, disciplinarno tijelo utvrdilo ja kako je ovakvo ponašanje među studentima postalo uobičajeno.

Svi su oni bili na putu u Hrvatskoj tijekom ove godine, a glasnogovornik studentskog nogometnog kluba je ustvrdio kako klub u potpunosti prihvaća sve izrečene sankcije, te da se kao organizacija, iskreno ispričava svima koji su iskusili neugodno ponašanje studenata.

Komentara 2

LI
liliZG
12:00 27.09.2019.

ti britanci se stvarno ponašaju kao marva puštena s lanca kada negdje odu na godišnji ili putovanje, tužno je to.. gledala sam jednu britansku emisliju u kojoj britanci pitaju strance koji žive i rade u britaniji da li su te predrasude o njima kao ljudima koji puno piju istinite i veli jedna žena , a moji susjedi su stalno u dvorištu piju od jutra pa do navečer, dobacuju ženama na ulici i puno puše,... kaže ona u jednom danu koliko moji susjedi popiju alkohola toliko brazilci popiju u tjedan dana... a svi znamo kak se ponašaju kad dođu kod nas na odmor.

MP
miroslav.petkovic.7564
12:12 27.09.2019.

Tosi nam prijatelji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije