Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podmetnuta paljevina?

Nakon Porschea i Mercedesa u Splitu izgorio i Audi A4

Split: U potpunosti izgorio Audi A4 u vlasništvu 49-godišnjaka
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
22.12.2016.
u 07:51

Požar na automobilu gasilo je šest vatrogasaca splitske Javne vatrogasne postrojbe s jednim vozilom, a vatru su ugasili već za desetak minuta

Nakon što su u utorak navečer u Solinu izgorjeli skupocjeni Porsche i Mercedes, a policija utvrdila da su požari bili podmetnuti, u Splitu je u četvrtak iza ponoći u požaru u potpunosti izgorio automobil Audi A4, doznaje se ujutro u splitskoj policiji i vatrogascima.

 U splitskoj policiji kažu da im je požar dojavljen u 1,10 sati u Šimićevoj ulici na splitskim Blatinama, gdje je planuo Audi u vlasništvu 49-godišnjaka.

Požar na automobilu gasilo je šest vatrogasaca splitske Javne vatrogasne postrojbe s jednim vozilom,  a vatru su ugasili već za desetak minuta. Mjesto događaja do jutros osigurava policija, koja će tijekom dana obaviti očevid. 

Splitska policija još nije završila ni kriminalističko istraživanje podmetnute paljevine na izgorenom Porscheu i Mercedesu SLK u Solinu, koji su izgorjeli u utorak oko 23 sata.

 Očevidom je utvrđeno da je požar na Porscheu i Mercedesu izazvao otvoreni plamen, koji je izazvao nepoznati počinitelj, a učinjena je veća šteta. Policijski izvidi su u tijeku i za počiniteljem se traga.

Ključne riječi

Komentara 5

OV
ovrhovršitelj
08:24 22.12.2016.

kraj je godine i vrijeme da se racuni podmire....

DE
deda1234
09:00 22.12.2016.

izgleda da jako zahladilo u splitu i aute paceli palit!

Avatar dr. Evil
dr. Evil
11:40 22.12.2016.

Porsche i Mercedes, Audi...dosta im je opala kvaliteta, svako malo neki izgori ili odleti u zrak...Stvarno čovjek mora razmisliti koju marku kupuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije