Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dogovorili se

Nakon pet tjedana lektori prekinuli štrajk na Filozofskom fakultetu

filozofski fakultet
Petar Glebov/Pixsell
06.05.2011.
u 20:04

– Od ponedjeljka se vraćamo u učionice, gdje i pripadamo – rekla je zadovoljno Darja Damić Bohač, viša lektorica na Odsjeku za romanistiku.

Dogovorom Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa te uprave Filozofskog fakulteta u Zagrebu prekinut je štrajk lektora i viših lektora te otkazan najavljeni štrajk solidarnosti. Lektori su zadovoljni što su zajedničkim pritiskom uz podršku profesora i studenata našli načina da se u najvećoj mjeri ispoštuju odredbe potpisanog sporazuma. Naglašavaju kako bez te podrške ne bi ostvarili svoj ciljeve.

– Od ponedjeljka se vraćamo u učionice, gdje i pripadamo – rekla je zadovoljno Darja Damić Bohač, viša lektorica na Odsjeku za romanistiku.

Podsjetimo, ovaj je štrajk pokrenut zbog povećanja plaće lektorima, odnosno koeficijenta koji im je sporazumom, potpisanim s MZOŠ-om, lani zajamčeno i prema kojem im je od početka ove godine plaća trebala biti veća 1000 kuna.

Komentara 38

OB
-obrisani-
07:12 07.05.2011.

Nakon pet tjedana traktori prekinuli štrajk na Filozofskom fakultetu jer su se Kninske izbjeglice vratile u Hrvatsku i počele surađivati sa HDZ vlašču kako bi zajedno ostvariti takozvani \"Udruženi Nevini Podvig\"...

OB
-obrisani-
20:28 06.05.2011.

Nakon pet tjedana lektori prekinuli štrajk na Filozofskom fakultetu ................... Sta ju jeli? slova? kad su toliko uspeli dugo da strajkuju.

BI
bilikamen
23:59 06.05.2011.

Morwena ti mora da si neka zajebana hadezeovka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije