Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sada planira put

Nakon ovoga ćete čitati sitna slova. To je učinila i jedna profesorica i nije požalila

žena
GettyImages
07.03.2019.
u 10:32

Sada profesorica sa suprugom planira na put u Škotsku kako bi proslavila 35 godina braka

Američkoj srednjoškolskoj profesorici iz Georgije čitanje sitnog tiska u polici putnog osiguranja donijelo je nagradu od 10.000 dolara, objavila je osiguravateljska kuća iz Floride.

Osiguravatelj Squaremouth u veljači je sitnim slovima na kraju police 'sakrio' poruku da će prva osoba koja na određeni e-mail pošalje poruku dobiti nagradu od 10.000 dolara. 

Donelan Andrews poslala je poruku 23 sata nakon što je osiguravateljska kuća izdala prve police s tom porukom.

Uz nagradu od 10.000 dolara za Andrews osobno, osiguravatelj je objavio da će još 20.000 dolara dati u dobrotvorne svrhe. Andrews je podnijela zahtjev za umirovljenjem tjedan prije nego što je osvojila novac. Sada sa suprugom planira na put u Škotsku kako bi proslavila 35 godina braka.

Video: Bagerist 'pokupio' šeficu koja je šetala ispred njega

Ključne riječi

Komentara 1

BL
bljak007
21:50 07.03.2019.

Kod nas buš moral dodatno plaćati povišene postotke, a ne da bi dobil peneze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije