Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESUDA ECJ-A
Povratak na članak

Nakon ove odluke dobro razmislite hoćete li platiti kaznu za nepropisno parkiranje u inozemstvu

ECJ je presudio da nalozi javnih bilježnika za prisilnu naplatu nisu dovoljni da bi bili pokriveni europskim pravom.

Komentari 5

FR
fred70
16:52 09.03.2017.

Sigurno i nakon 7 godina......!?! A koji sud je nadlezan za to i u kojem roku? Ako je tako, onda će vjerojatno uskoro biti moguce i suđenje svim našim kriminalcima koji su pokrali sve šta se ukrasti dalo u zadnjohoh 20-25 godina, ili takve sud štiti?

VL
AR
aristip
16:51 09.03.2017.

Sasvim logična odluka. U Hrvatskoj su javnim bilježnicima nerazumno povećali ovlasti a na (prvenstveno financijsku) štetu građana.

VL
AN
Andautonija
18:48 09.03.2017.

Nazalost i ja sam zrtva ZG-parkinga da sam navodno prije 5 god. prilikom parkiranja parkirao Auto na bijelu crtu, a dopis i kazna stigla iz Londona, na slici slabo je vidljiv neki (sumnjivi) Auto, na to sam podnio pismeni prigovor i poslao i evo vec 8 mjeseci cekam na odgovor i dosad nista. Tako to radi i ZG-parking vjerojatnije slika aute i to prodaje nekim kriminalcima kakovi su i sami.

VL
DU
Deleted user
16:42 09.03.2017.

Sven je očito adezejovac.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.