Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši ravnatelj

Nakon odlaska s HRT-a Radman pronašao novi posao. Evo čime se sada bavi!

Goran Radman
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
04.04.2016.
u 17:48

Tvrtku Nautar Radman je osnovao 2001. godine, a u fokusu se s njom našao u ožujku 2013. kada je Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa pokrenulo postupak zbog činjenice da je istovremeno bio vlasnik spomenute tvrtke i glavni ravnatelj HRT-a

Nedugo nakon što je napustio mjesto glavnog ravnatelja HRT-a Goran Radman pronašao je novi posao. Na svom LinkedIn profilu Radman je objavio da trenutačno obnaša funkciju vlasnika tvrtke Nautar koja se bavi upravljanjem i strateškim savjetovanjem.  

Tvrtku, između ostalog, registriranu i za poslovno savjetovanje Radman je osnovao 2001. godine, a u fokusu se s njom našao u ožujku 2013. kada je Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa pokrenulo postupak zbog činjenice da je istovremeno bio vlasnik spomenute tvrtke i glavni ravnatelj HRT-a, piše T portal

Nakon što se ispostavilo da je bio u sukobu interesa, Radman je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 15.000 kuna, a vođenje tvrtke prebacio je na Rikarda Lumezija. Prošlu godinu tvrtka Nautar zaključila je s minusom od 131 tisuću kuna, navodi T portal. 

>>DORH-u dostavljena dokumentacija o povučenim aneksima ugovora na HRT-u

>>HRT se zadužuje za 80 milijuna kuna, Radmanova uprava tvrdila da ima 56,9 milijuna dobiti

Komentara 58

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:40 04.04.2016.

Vidiš mu na faci dajedva čeka da snimi dokumentarac o JNA i Beogradu

PO
pozornik66
18:15 04.04.2016.

Savjetnik čega?, komunista

Avatar Mutavac--Udbaški--T.K.
Mutavac--Udbaški--T.K.
18:36 04.04.2016.

udbaši se potpomažu, kako vam to nije jasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije