Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vremenska prognoza

Nakon nestabilnog vremena dolazi vrućina - temperature će biti i preko 30 stupnjeva

Ilustracija
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/3
19.07.2019.
u 08:00

Najniža jutarnja temperatura zraka sutra će se kretati od 13 do 18 u unutrašnjosti, a od 19 do 23 °C na Jadranu, dok će najviša dnevna biti uglavnom od 26 do 32 °C

Nakon razdoblja nestabilnijeg i svježijeg vremena u Hrvatskoj za vikend i u idućem tjednu slijedi porast temperature zraka.

Temperatura zraka tijekom vikenda i početkom idućeg tjedna u velikom dijelu Hrvatske trebala bi doseći 30°C ili još malo više, piše Neverin.hr. Idućeg tjedna očekuje se nastavak vrlo toplog i vrućeg vremena. Toplinski val ponovno će zahvatiti zapadnu Europu te će se prema kraju mjeseca intenzivirati, piše Neverin.

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

DHMZ navodi kako će sljedećih dana biti pretežno sunčano i sve toplije pa će u većini krajeva biti vruće. Vjetar za vikend bit će slab do umjeren jugozapadni, u ponedjeljak će na kopnu zapuhati sjeveroistočnjak, a na Jadranu bura i sjeverozapadnjak.

Sutra će u Hrvatskoj biti sunčano, na kopnu uz malu naoblaku. U Gorskom kotaru te u unutrašnjosti Istre i Dalmacije poslijepodne postoji mala mogućnost za lokalno jači razvoj oblaka i poneki pljusak. Najniža jutarnja temperatura zraka kretat će se od 13 do 18 u unutrašnjosti, a od 19 do 23 °C na Jadranu, dok će najviša dnevna biti uglavnom od 26 do 32 °C.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije