Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bačena bomba

Nakon nereda na utakmici, napadi na pekarnice Albanaca u Vojvodini

Albanija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
16.10.2014.
u 15:00

Vlasnik pekarnice u Staroj Pazovi je za Blic izjavio kako je njegova trgovina napadnuta u noći na četvrtak oko 1 sat iza ponoći kada je jedan napadač iz automatskog oružja ispalio pedesetak hitaca

U Somboru zapaljena pekarnica, u pekaru u Staroj Pazovi bačena bomba, javljaju mediji u Srbiji i dodaju kako su u oba slučaja vlasnici Albanci pa se vjeruje kako je to reakcija na događanja od utorka kada su na stadionu u Beogradu za utakmice nogometnih reprezentacije Srbije i Albanije izbili neredi.

Vlasnik pekarnice u Staroj Pazovi je za Blic izjavio kako je njegova trgovina napadnuta u noći na četvrtak oko 1 sat iza ponoći kada je jedan napadač iz automatskog oružja ispalio pedesetak hitaca, a drugi je bacio bombu. Meta je bila i pekarnica "Dva brata" u Somboru, čiji je vlasnik također Albanac.

Do požara, za koji se pretpostavlja da je podmetnut, došlo je sat i pol nakon ponoći, a vatra je brzo ugašena i nije bilo ozlijeđenih. Mediji podsjećaju kako je somborska pekarnica bila nekoliko puta meta vandala. Prije sedam godina na pekarnici su razbijeni izlozi, "a građanima je u nekoliko navrata čak dijeljen i besplatni kruh kako ga ne bi kupovali u pekarnicama čiji su vlasnici Albanci".

>> 'Nećemo dopustiti da se Srbi, koji su izvršili nasilje, prikazuju kao žrtve!'

Ključne riječi

Komentara 16

CH
chemica
15:07 16.10.2014.

Ajme bolesnika...

SA
samoslavonka
17:19 16.10.2014.

Hihihi jadnici...je.. im putin mamicu...kosovo ce vam sve naplatiti (molim se za to)

Avatar Daruvar_
Daruvar_
18:10 16.10.2014.

To vukovarski stožeraši ne razumiju. Zbog njihovih maloumnih nasrtaja na blesave ploče, mogli bi stradati vojvođanski Hrvati. Albanci su upravo osjetili kako je kada uslijedi osvetnički val. Na Balkanu se ništa ne zaboravlja, uvijek se vrati milo za drago. Stoga je žalosno da određene skupine redovito potpaljuju vatru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije