Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐENI SARAJLIJA

Nakon mjesec i pol dana lopovi mu vratili Golf 2, a unutra mu ostavili...

Golf 2
Foto: Youtube Screenshot
27.09.2017.
u 10:23

Nakon poziva policije da je automobil pronađen, vlasnik ga je preuzeo na Ilidži, gdje je bio parkiran pokraj glavne ceste

Prije nepunih mjesec i pol dana Sarajliji je u Grbavici ukraden Golf 2.

 

Nakon poziva policije da je automobil pronađen, vlasnik ga je preuzeo na Ilidži, gdje je bio parkiran pokraj glavne ceste

Ipak, ono što je pronašao u automobilu toliko ga je iznenadio da je stupio u kontakt s redakcijom Avaza.

U gepeku sam našao dva dječja čamca, kišobrane, puno toaletnog papira i sapun. U autu kod mjenjača bila je jedna neotvorena pašteta, dvoje sunčanih naočala, dvije baterije te ključevi od nekog stana. Ništa od ovoga nije bilo u autu kada je ukraden – ispričao je zbunjeni Sarajlija koji kaže da ima osjećaj da su lopovi s njegovim automobilom bili na obiteljskom izletu.

– Kada su mi ukrali auto, nisam ni pomislio da ću ga ikada pronaći, mislio sam da će biti prodan u dijelovima na nekom od otpada. Želim zahvaliti policiji na pronalasku – zaključuje.

 

 

 

Komentara 3

DI
Dioklecijan
11:27 27.09.2017.

Koji glupi članak, uopće ga nisu vratili nego je pronađen. A to što je netko to držao u autu koji je možda kupio od lopova i nije ni znao da je ukraden, pa što onda?

Avatar majmunranko
majmunranko
13:00 27.09.2017.

To su Beljakove stvari s mora.

IL
ilijan
10:58 27.09.2017.

Neki pošteni lopovi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije