Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CINIČNI KOMENTATORI

Nakon Milanovićevih izjava društvene mreže su izgorjele: 'Kolinda vrati se, sve ti je oprošteno'

Slavko Midzor/PIXSELL
02.10.2020.
u 09:31

Posljednjih dana predsjednik RH Zoran Milanović svojim izjavama konstantno podiže prašinu. Sve je počelo u aferi Janaf kad je ministre iz Plenkovićeve vlade koji su zalazili u ''klub'' Dragana Kovačevića nazivao imenima životinja pa se u tim izjavama i sam spetljao. Naime, prvo je rekao da u klubu nije bio za vrijeme lockdowna pa je kasnije kazao da je ipak bio i to nekoliko dana nakon razornog zagrebačkog potresa. 

Nedugo nakon toga Marijanu Puljak i Daliju Orešković zbog performansa ispred spomenutog ''kluba'', prilikom kojega su donijele ploču s natpisom ''Ured Predsjednika RH'', nazvao je samodopadnim i neozbiljnim narikačama. 

A u četvrtak je na obljetnici četničkog pokolja u dalmatinskom selu Gata prisutnima pokušao objasniti izjave o narikačama. Opet mu to nije pošlo za rukom a da ad hominem ne uvrijedi razne pojedince i slojeve društva.

Tako je za udrugu B.a.b.e. kazao da trebaju promijeniti ime pa je zajedljivo kazao kako se ne može sjetiti imena pravobraniteljice za ravnopravnost spolova Višnje Ljubičić aludirajući na izostanak njezina vidljivog i opipljivog rada. 

Sve su to razlozi zbog kojih su društvene mreže, a ponajviše Twitter, doslovno eksplodirale. Cinični komentatori sve se više zafrkavaju s Milanovićevim likom i djelom. No, ono što je najzanimljivije – velik dio njih nekada je ismijavao i bivšu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović zbog gafova, ali je sada, u vrijeme Milanovića, mole za oprost i poručuju joj da se vrati.

Ovo su najzanimljivije objave:

Komentara 169

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
10:10 02.10.2020.

Molim info zašto nitko nije imenovao koji je to "ugledni" novinar bančio u Slovenskoj i zašto Šprajc?

JV
Jugo Večernjak
12:40 02.10.2020.

Žao mi ljevičara i jugokomunista homića i lezbača... Svi oni su glasali za Milanovića, a on pokazal da je veći Hrvat od cijele vlade!!! Metak u čelo su dobili.... 😁😁😁😁Samo naprijed Zoki! Melji sve pred sobom i nazovi svbari pravim imenom!

AI
andja.ivan.knezevic
12:01 02.10.2020.

Jesu BABE lajale na Kolindu , sve bi im bijela pjena na usta izlazila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije