Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nakon meča Đoković-Delić ponovno se sukobili navijači u Melbourneu

23.01.2009.
u 09:19

Nakon susreta srbijanskog tenisača Novaka Đokovića i američkog Amera Delića, podrijetlom iz Bosne i Hercegovine, na Australian Openu došlo je do sukoba bosanskih i srpskih navijača, koji su prije sukoba zajedno na velikom ekranu pratili meč u kojem je pobijedio Đoković, javlja Associated Press.

Dvije skupine navijača, među kojima su mnogi bili zamotani u zastave, sve do kraja meča sjedili su jedni nedaleko od drugih, bez ikakvih problema i sukoba. No u trenutku Đokovićeve pobjede s obje strane poletjele su bočice s vodom, a nedugo zatim i plastični stolci.
Ostali gledatelji odvojili su se iz skupine, a policiji je trebalo nekoliko minuta da dođe na mjesto sukoba.

Jedna državljanka Bosne i Hercegovine zadobila je lakše ozljede nakon što ju je pogodio stolac. Policiji je izjavila da neće nikoga tužiti zbog ozljeda.
Policija je objavila da je 30 ljudi izbačeno s mjesta gdje su pratili meč. Protiv dvije muške osobe podnesena je kaznena prijava, a jedan je muškarac kažnjen na mjestu događaja zbog nedoličnog ponašanja.

Nakon sukoba bosanski i srpski navijači međusobno su se optuživali, a organizatori turnira Australian Open nisu imali komentara.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije