Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U povodu
Povratak na članak

Nakon Kosova sada i NATO postaje srbijansko pitanje svih pitanja

Rusija ne krije da su joj u srazu sa Zapadom važne zemlje ovog dijela Europe. Srbija možda i više od drugih i zbog očite Putinove inspiracije Miloševićem, s kojim dijeli sličan razvojni put od komunista preko nacionalista do imperijalista

Komentari 53

DU
Deleted user
19:36 31.03.2015.

bilo bi dobro da se vezete s rusijom kako bi mi mogli pocet gradit kineski zid

VL
ZG
zgbuco
19:31 31.03.2015.

Pa kaj im uopće nude bilo kakvo članstvo. Treba im zadati uvjete kak su ih i nama dali, pa nek se sami gombaju i plaćaju troškove ak hoće u bilo koji savez ili uniju. jedino se naši drugari prave pametni i daju im gotovu papirologiju zabadava. Nema tu nikakvog Regiona. Tko hoće u savez ili uniju mora to sam o svom trošku napraviti. Ko je nama tak zdušno pomagal? Nitko. Još su nas brenzali i uvjek nekaj novog izmišljali. Kaj si sami odaberu, tak i bude.

VL
KI
Kissinger
20:56 31.03.2015.

budeli referenduma,srbija će prije postati ruska enklava(južni kaliningrad)nego članica nato-saveza.zato pamet u glavu,zar mislite da bi dejtonski sporazum ikad prošao na referendumu.

VL
RM
rmd3
07:45 01.04.2015.

pisite da Kosovari bjeze iz svoje "drzave"svakog dana te da kriminal i korupcija vlada nema tamo demokracije 100g još mozda ak se vrate pod Srbiju imaju ekonomske i gospodarske šanse od Amera su dobili sam baze za špijuniranje i američke monopolisticke firme .To je realnost Kosova

VL
Avatar alberto_tomba
alberto_tomba
20:30 31.03.2015.

Putin inspiriran Miloševićem?? Eh kako ste vi doktorat dobili gospodine Božinović kad takve baljezgarije valjate

VL
Avatar pora
pora
19:21 31.03.2015.

dosadan clanak

VL
Avatar Matija22
Matija22
20:11 31.03.2015.

Gdje Hrvatska tu i mali mujo(Srbija),shvatite nemogu oni bez nas sad su neku regiju pak izmislili

VL
RB
robert.b.40
16:58 22.04.2015.

crbija nikada nece u nato ili u evropu.zbog velikog tate putina I mame russije.to oni nemogu to bi bilo ponizenje za jedan nebeski narod.Dr,Robert,Bob

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
20:16 31.03.2015.

Cp6uja je dosljedna sebi i sjedi na dvije stolice,sve dotle dok imadne koristi,što lukavo (yugoslavensko-partizanski)koristi.Ali neće moći...

VL
AN
anticenzura
19:45 31.03.2015.

Srbija sigurno nece uvuci svoje gradjane u NATO masineriju bez referenduma, kao sto su nas nasi ugurali. Nitko normalan ne zeli biti clan ove agresivne kolonijalisticke organizacije, sto sije teror po svijetu, i dovodi nam milijune izbjeglica u Europu. A paragonirati Putina s Milosevicem, i potpisati se dr.sc. sve govori o hrvatskoj intelektualnoj eliti. dno dna.

VL
Avatar delminium
delminium
17:00 22.04.2015.

braćo srbi brzo ćete u nato ....smiješno je kao ste brzo zaboravili bombardovanje

VL
Avatar alberto_tomba
alberto_tomba
20:43 31.03.2015.

Ljudi koji izjednačuju sukob u Ukrajini i sukob u Jugoslaviji su potpuno ignorantni i izmanipulirani i rugaju se na taj način nevinim žrtvama našeg Domovinskog rata. A prepuna ih je politika, od Plenkovića, Kolinde pa nadalje, sve vrsni domoljubi a kojima je samo rat i sukob na pameti. Nema smisla uopće raspravljati jer ionako neki na ovim prostorima samo traže neprijatelje nije važno koje nacionalnosti ili vjeroispovijesti. A pogotovo uloga SAD-a koji je otvoreno surađivao sa Miloševićem na početku velikosrpske JNA agresije. A zanima me koja je to ukrajinska vojska u sastavu JNA ili ruske federacije?

VL
RA
radiomilevabeograd
00:28 01.04.2015.

Republika Kosovo je Srbiji susedna država i trebalo bi da se Srbija i odnosi tako prema njoj.Sa poštivanjem i poverenjem.Jer u slučaju nekakve katasrofe i nedaće,ko će da Srbiji pomogne ako ne susedna i po mnogoćemu bliska država Kosovo.Zato Srbi ljubite svog komšiju Albanca i pokažite mu da ga cenite kao ravnopravnog partnera jer Albanac isto tako voli i ljubi vas.Nemojte bre da se stalno svađate i bijete kao neke primitivne Balkanske kavgadžije.Šta će bre napredan svet i Evropa da misle o vama.

VL
Avatar dinarskivuk37
dinarskivuk37
06:07 01.04.2015.

Srbija I pripada Rusiji. zbog vise razloga: ista vjera ista ideologija prisvajanja tudjg teritorija. Kultulski su slicni. U drugim rjecima nepripadaju zapadnoj civilizaciji. Mnogim povjesnicarima je vrlo dobro poznato, da je tito presto da se prikljuci Sovjetskom Savezu, da bi samo Srbija bila ukljucena dok bi zapadno od Drine, pripalo zapadnoj demokraciji. Tu se mora priznat diktatoru titu da je odigro uspjesnu ulogu te stvori umjetnu tvorevinu Jugoslaviju.

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
20:58 31.03.2015.

To bi bilo ponizenje tisucljeca da drzava koja je totalno razorena od NATO pakta udje u taj savez.

VL
LU
lukabulic
22:15 31.03.2015.

putin ima moskvu i poneki grad sve periferije su bijeda rusije nema se putin istinske snage odupriti nato-uu ili amerima- sve je to igra živaca i životima pučanstva--samo zam,islite ako možete te ruske robne rezerve pa ne jede vojska željezo željezo ili tenkove 3 miseca i svi pocrkali od gladi-

VL
Avatar Sunčica
Sunčica
20:58 31.03.2015.

imperijalistički Car Putin bi htio konkurirati starim iskusnim imperijalistima kaubojima hahaha baš smiješno, još on puno trba naučiti od Amera

VL
Avatar IlirKrasnici
IlirKrasnici
18:45 31.03.2015.

Ne može bre Srbija u Nato.Ne može ni u EU.A najviše nemože na Kosovo.Skoro neće moći ni u Novi Sad.A još manje u Novi Pazar.Zaguljeno bre.

VL
IV
ivanjoksimovic
19:57 31.03.2015.

Ne postoji ni promil sansi da Srbija postane clanica NATO. Srbija treba da zadrzi svoj neutralni status i da se ne mesa u sukobe na drugim krajevima planete kao sto to radi NATO, vec treba iskljucivo humanitarno da deluje u zaracenim podrucjima a vojno samo na svojoj teritoriji. Jedino sto Srbija treba da ima sa NATOm jeste vid saradnje koji ima i danas, a to su povremene zajednicke vojne vezbe sa ciljem uvezbavanja za protiv-teroristicka delovanja. U nekoj buducnosti ovo mozda bude samo referendumsko pitanje, i predlog ce sasvim sigurno biti odbacen sa bar 80% buduci da je to jedno od retkih pitanja oko kojega koncenzus imaju i levicari i desnicari, ali i veci deo liberala u drugih stranaka orijentisanih oko politickog centra.

VL
DU
Deleted user
18:46 31.03.2015.

Ajde

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.