Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'CRPIO MI JE ENERGIJU'

Prekinula 'brak' s duhom: 'Nije ispao onakav kakvim se prikazivao'

Dublin
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
01.02.2019.
u 17:05

Nakon što se prije godinu dana udala za tristogodišnjeg Jacka shvatila je da je učinila pogrešku.

Da u braku ne cvjetaju ruže pokazuje i bizaran primjer Irkinje Amande Teague. Ona se, naime, prošle godine udala za tristogodišnjeg duha kojeg je nazivala Jack.

Ona ga nikad nije doživljavala kao duha. Neobično vjenčanje dogodilo se na privatnosti broda, a zakonitost je potvrdio šamanski svećenik. Ipak, ni takve ceremonije nisu spriječile Amandu da shvati da Jack nije u redu.

- Mislim da je vrijeme da svako sazna da je moj brak gotov. Sve ću vam objasniti kada za to dođe vrijeme, ali sve što ću vam trenutno reći jest da trebate biti vrlo oprezni kada se bavite duhovnošću, to je nešto u vezi s čim ne smijete zabrljati - rekla je majka petero djece.

Njihov prvi susret odvio se prije 5 godina kada se on pojavio pokraj nje dok je ležala u krevetu.



- On je tamnoput i ima crnu kosu. Rekla sam mu kako baš i nisam oduševljena što povremeno imam seks s duhom i htjela sam da ozakonimo našu vezu. Željela sam da imamo veliko tradicionalno vjenčanje, da nosim bijelu haljinu, meni je to bilo veoma bitno - rekla je Amanda. 

Otkrila je i razlog prekida. - Voljela bih da se nikad nisam udala za njega. Voljela bih da sam ta zdrava osoba prije nego što sam ga upoznala. Jack je svoje ponašanje potpuno promijenio u braku, on je lijep odnos prepun ljubavi pretvorio u nešto ružno - rekla je Amanda te dodala da Jack iscrpljuje njenu energiju koju koristi za sebične namjere.

Takva sam kakva sam



 

Komentara 9

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
20:37 01.02.2019.

hahahahahahahaha vrh novinarstva!bravo vl!

DU
Deleted user
17:45 01.02.2019.

Članak je nedostižni vrhunac novinarstva!!! Tko to uspije taj je stvarno "jack" među autorima!!

JE
jedna
19:05 01.02.2019.

jucer se ona vjencaje za avion ,ova za duha ,neznam tko li je ovdje lud

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije