Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLASANJE SE ISPLATILO

Nakon glasanja odigrala loto: Mislila da je osvojila tisuću dolara, no suprugu je nešto bilo sumnjivo

Ilustracija
Reuters/PIXSELL
29.10.2020.
u 08:34

Pobjednica je rekla i kako još nije odlučila kako će potrošiti svoj novac, no svakako se može reći da se njoj glasanje doslovce isplatilo.

Iako mnogi znaju govoriti da od glasanja na izborima i nema prevelike koristi, to se sigurno ne može reći za slučaj jedne Amerikanke iz Beauforta u saveznoj državi Južnoj Karolini.

Ona se na povratku kući s prijevremenog glasanja na američkim predsjedničkim izborima zaustavila na benzinskoj pumpi i kupila srećku za lutriju Mega Millions koja joj je donijela jackpot u iznosu od dva milijuna dolara. Žena iz Južne Karoline rekla je službenicima lutrije da je na putu kući s glasanja odlučila svratiti na crpku na piće i zbog kupnje lutrijskih listića.

Idući dan provjerila je srećku za Mega Millions i pokazala je svom suprugu misleći da je osvojila 1000 dolara. “Ne, mislim da je ipak više od toga”, rekao joj je tada suprug.

Naime, pokazalo se da se njena srećka poklopila s dobitnom kombinacijom te je osvojila iznos od 2 milijuna dolara. Pobjednica je rekla i kako još nije odlučila kako će potrošiti svoj novac, no svakako se može reći da se njoj glasanje doslovce isplatilo. 

Ključne riječi

Komentara 5

SI
sisavac
11:24 29.10.2020.

iz naslova bi čovjek očekivao da je muža prevarila...

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
08:54 29.10.2020.

Pobjednica je rekla i kako još nije odlučila kako će potrošiti svoj novac, no svakako se može predpostaviti da neće hazardirati i uloziti pare u rizična područja poput Hrvatske, Afganistana, Gvineje Bisao ili Ruande.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije