Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODERNI DUGOVI

Nakon 2 godine doznao da netko koristi njegov Netflix: Daj plati taj račun, škrtico!

Netflix
Foto: Shutterstock
05.01.2019.
u 07:50

Iznenađeni muškarac joj je odmah dao do znanja da će odmah promijeniti pristupne podatke, a ona ga je nazvala "škrticom"

Jedan je  muškarac ostao popriolično iznenađen kada je dobio poruku na WhatsAppu od nepoznate osobe koja je zatražila od njega da plati račun za Netflix. 

Korisnik Reddita, Britanac nadimka The_Duff, na toj je društvenoj mreži podijelio screenshotove poruka od osobe čiji broj nije prepoznao, a u porukama ga je zatražila da "odmah večeras" plati račun za produženje korištenja Netflixa.

Foto: Reddit

Kada je upitao tko je to tko mu šalje poruke, osoba se predstavila i bila je to prijateljica njegove bivše djevojke, koja joj je dala njegove podatke za login u Netflix. I bez imalo zadrške zatražila muškarca da "već večeras" plati račun kako bi mogla nastaviti gledati Netflix uz njegove podatke. 

Iznenađeni muškarac joj je odmah dao do znanja da će odmah promijenitii pristupne podatke, a ona ga je nazvala "škrticom". Jasno joj je odgovorio da je očigledno tko je škrtica u ovoj priči i poručio joj da sama plati članstvo jer preko njegovog računa to više neće moći. 

Pogledajte i video Krenuli šetati pse pa ih umalo ozlijedio vatromet

Ključne riječi

Komentara 1

BI
Biouskoli91
09:15 05.01.2019.

Vijest dostojna VL-a...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije