Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAK AFERE MJENICE
Povratak na članak

Nakon dorade, tužiteljstvo opet optužilo Todorića i 23 osobe za štetu od 18 milijardi kuna

Tu novu, izmijenjenu i poboljšanu optužnicu, ŽDO Zagreb je sada ponovo podignuo, kako su pojasnili nakon što je "činjenično stanje bolje razjašnjeno na temelju prikupljenih dokaza tijekom provedenog istražnog postupka

Komentari 6

Avatar AP (autokratski premijer)
AP (autokratski premijer)
11:19 24.09.2022.

Bivša hadezeova premijerka svojevremeno je dok je prikupljala harač izjavila da bi ga nakon svega što je napravio najradije pozvala u vladu. A sad opet optužnica. Kako to? Očito je tanka crta razgraničenja između optužnica i vlada. Čekamo sljedećeg dobitnika.

VL
BE
Berri
11:03 24.09.2022.

Da je to ozbiljna optužnica, Todorić bi bio i istražnom zatvoru. No, ovo je samo "idi mi- dođi mi", optužnica

VL
DI
dioklecijan
19:36 24.09.2022.

Bezobrazna praksa hrvatskog tužiteljstva koju je utemeljio Bajić. Prvo medijsko bombardiranje i osuda a onda sucu ne ostane ništa drugo nego da osudi. Nenormalno puno stranica optižnice koju nitko normalan neće pročitati. Optužnice u serijama tako da onaj kog se uhvate jedino kad umre završi s njima.

VL
ZB
Zlatan.balkanac
12:04 24.09.2022.

Hrvacki prevaranti na sve načine pokušavaju oprat hdz ovaj cirkus če trajati još 10godina čekajujuči da umre pa da ga mogu optužiti

VL
Avatar Barba
Barba
11:59 24.09.2022.

A faktoring društva? A banke? Banke su otkrivale kredit limite dobavljača Todoriću, a on je dobavljačima slao faktoring društva.

VL
GE
generacija57
11:56 24.09.2022.

Kaj su tužitelji možda diplome kupili u Bosni?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.