Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGODBA

Nakon četiri mjeseca Remetinca na slobodu izašao brat Filipa Hrgovića

Filip Hrgović
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
27.09.2019.
u 21:52

Hrgoviću je izrečena i novčana kazna od 15 tisuća kuna, a ostao je i bez 14.000 kuna koje mu je policija oduzela prilikom pretresa

Nakon što je proveo četiri mjeseca u pritvoru zagrebačkog Remetinca zbog neovlaštene proizvodnje i preprodaje droge, 23-godišnji Matija Hrgović izašao je na slobodu kao osuđen čovjek. 

Mlađi brat slavnog boksača nagodio se s Općinskim državnim odvjetništvom u Zagrebu na kaznu od 14 mjeseci, no ona mu je pretvorena u djelomični uvjet, odnosno šest mjeseci bezuvjetnog zatvora, dok je za (pre)ostalih osam mjeseci dobio četverogodišnji rok kušnje, piše Jutarnji list. 

Hrgoviću je izrečena i novčana kazna od 15 tisuća kuna, a ostao je i bez 14.000 kuna koje mu je policija oduzela prilikom pretresa jer se sumnja da potječu od preprodaje opijata.

Komentara 6

LN
lotrscak_nije_iz_ZG
22:41 27.09.2019.

Zlonamjeran članak da se ocrni Filip. Kakvu on ima odgovornost za postupke svoga brata, da ga se ovako spominje?

DU
Deleted user
22:43 27.09.2019.

I? Što ste s ovim člankom htjeli postići? Ocrniti Filipa Hrgovića? Njegovo isticanje obilježja Hrvatske, pjevača kojega voli slušati ili nešto sasvim drugo?

DH
dalibor.hren
05:55 28.09.2019.

Kakve veze ima Filip sa bratovim "zanimanjem"? Trebali ste Matiju, bez obzira na bratovu popularnost, oderati s pet godina bezuvjetnog, ali bez spominjanja Filipovog imena i objave fotoigrafije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije