Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omaklo se

Nakon 'atomske bombe' novi gaf na HRT-u: 'Moguće probijanje Živog zida...'

Gaf na HRT-u
Foto: Screenshot HRT
19.02.2020.
u 13:31

Pogreška je nastala prilikom objave vijesti Ministarstva obrane, u kojoj se standardno najavljuju letovi MiG-ova 21.

Nekoliko dana otkako je HRT-ova voditeljica razveselila čitavu Hrvatsku jer je umjesto avionske, u Rijeci pronašla "atomsku bombu zaostalu od Drugog svjetskog rata", informativni program HRT-a ne prestaje zabavljati gledatelje.

Tako je od obične vijesti Ministarstva obrane, u kojoj se standardno najavljuju letovi MiG-ova 21, nastala ovakva vijest; MORH: MOGUĆE PROBIJANJE ŽIVOG ZIDA TIJEKOM REDOVITIH LETAČKIH AKTIVNOSTI. 

Riječ je, naravno, o probijanju ZVUČNOG ZIDA, a ne političke stranke "Živi zid", premda je ona, istina, na političkom tržištu već poprilično "probijena".

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar rubinet
rubinet
13:45 19.02.2020.

Ne želim braniti HRT , i ona griješi i ima ozbiljne probleme,ali još uvijek je za klasu bolja od druge dvije tv kuće s nacionalnom koncesijom .

Avatar геј је океј
геј је океј
13:53 19.02.2020.

Veći je skandal kad su izbore na Kosovu popratili srpskom zastavom. Ako su već politički novinari HRT-ova Dnevnika prespavali zadnjih 12 godina političkih događanja u najbližem susjedstvu, trebali bi barem zaraditi dvojku iz političke povijesti.

NI
nik83
14:08 19.02.2020.

Živi zid je već probijen 😃

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije