Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USRED PANDEMIJE
Povratak na članak

Poslije 24 sata dežurstva medicinsku sestru iz Vukovara dočekala kazna za parking

Inače, oslobođenje od plaćanja parkinga do sada su donijeli brojni gradovi, ali ne i Grad Vukovar koji je donio niz mjera u cilju suzbijanja posljedica koronavirusa, ali ne i prestanak plaćanja parkinga koji se i dalje širom grada uredno naplaćuje.

Komentari 7

DU
Deleted user
19:10 11.04.2020.

Zoran dokaz koliko NEPISMENIH uhljeba ima j javnim i državnim službama.Da je po pravnoj regulativi momentalno otkaz pa neka ide kopati u polje.Toga se ova država nikad neće uspjeti riješiti i hvalimo se da smo dio Europske unije.Svaka čast !!

VL
DU
Deleted user
19:33 11.04.2020.

Dakle, gradsko poduzeće dobija plaće od "kazni" za parking, lijepo... Ne može biti ljepše, jednima oduzmimo da bi drugi imali? Bolesno.. valjda svi zaradimo da bi svi imali?? Ah da živimo u Državi gdje se proračun puni ponajviše od vozača!! Gorivo, cestarine, kazne, osiguranje, tehnički, loše ceste-kvarenje dijelova... Itd..itd...

VL
LU
lupa
19:13 11.04.2020.

Ne kuzim di je problem? Kao da zena nije i prije dezurala i sada zato sto radi svoj posao koji radi i kada nije krizna situacija pokusala je, iako zna da Vukovar i dalje naplacuje kazne, uz pomoc propusnice ii posla mediciske sestre uzicat besplatni parking. NIje uspjela i adio. Fakat ne vidim problem u tome, veci je problem u toj mega tramaticnom ponasanju i to u Vukovaru, koliko imaju zarazenih, jednog, ***ate satrala se od guranja respiratora u grlo?

VL
SN
Snowman
18:44 11.04.2020.

Gospodine Penava, sljedeci mandat mozete zaboraviti.

VL
WI
wimneiainneia
19:15 11.04.2020.

Pa sta policijac zna cije je to auto, moze biti i od nekoga klosara sto se vrzma okolo u djiru, ne pise joj na retrovizoru da je u smjeni u bolnici. Cak i da jeste, to ne znaci da ne mora postovati pravila kao i svi ostali gradjani. Mogla je zvati, ispricati se, i zamoliti da joj skinu kaznu, pa bi oni znali procijeniti, a ne kaciti na fejsbuk i dizati tenzije po zemlji.

VL
Avatar EUJ-
EUJ-
16:01 11.04.2020.

Poslije 24 sata dežurstva medicinsku sestru iz Vukovara dočekala kazna za parking kao svoju na svome od svoga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.