Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vlasnik Promdei banke

Nakon 21 godinu otkriveno tko je ubio kontroverznog bankara Dedića

policija
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/2
29.01.2020.
u 23:15

Dedić je ubijen ispred svog doma u Ivekovićevoj ulici u Zagrebu 3. srpnja 1999. godine, a na njega su pucali napadači iz crnog BMW-a.

Na pomolu je konačno rješavanje slučaja ubojstva starog 21 godinu. Kriminalisti PU zagrebačke navodno su pronašli ubojice bankara Ibrahima Dedića, vlasnika Promdei banke koji je likvidiran u srpnju 1999. godine u Zagrebu.

Prema neslužbenim informacijama uhićena su su dvojica starijih muškaraca, no njihov indentitet zasad nije moguće doznati.

Slučaj je u najranijoj fazi kriminalističkog istraživanja pa dodatni detalji zasad nisu poznati, prenosi Jutarnji list.

Podsjećamo, Dedić je ubijen ispred svog doma u Ivekovićevoj ulici u Zagrebu 3. srpnja 1999. godine, a na njega su pucali napadači iz crnog BMW-a.

Ključne riječi

Komentara 9

DD
dobar.d
23:25 29.01.2020.

VL reklamira Jutarnji...to je sve sto sam uspio saznati nakon 21 godinu iz gornjeg clanka...tipicno...

JU
jukicam8
23:42 29.01.2020.

Nakon 21 godine slučaj u najranijoj fazi, zato nam i jeste ovako.

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
23:49 29.01.2020.

lele, a koliko godina treba proči, - da bi slučaj bio u najkasnijoj fazi? Ono kad kao, osude nekog, pa se on žali par desetljeća, a onda, ga kao, osude pravomoćno, pa se žali, pa ponove postupak ispočetka ko Bandiću. Ne znam, - predajem se. Nek Bog poživi naše pravo suđe. Zepter, valjda, ne znam, neko dobro suđe, valjda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije