Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukradeni skupocjeni satovi

Nakon 15 godina policija rasvijetlila pljačku u Njemačkoj. Jedan počinitelj uhićen u Hrvatskoj

Police arrest suspect in German town of Wuerzburg after stabbing
STRINGER/REUTERS/PIXSELL/Ilustracija
22.09.2021.
u 16:03

Policija je 2016. godine identificirala osumnjičenog i izdala nalog za njegovo uhićenje, stoji u priopćenju. Raspisana je i međunarodna tjeralica

Nakon gotovo 15 godina, policija je priopćila da je djelomično rasvijetlila pljačku u skupocjenoj trgovini u Kemptenu. Sada 41-godišnji osumnjičenik se nalazi u pritvoru, rekli su istražitelji u utorak. U listopadu 2006. navodno su on i još jedan sudionik opljačkali trgovinu i prijetili zaposlenicima vatrenim oružjem. Dvojica razbojnika s kapuljačama razbili su vitrine čekićem i ukrali skupe satove.

Policija je 2016. godine identificirala osumnjičenog i izdala nalog za njegovo uhićenje, stoji u priopćenju. Raspisana je i međunarodna tjeralica, piše Fenix magazin.

Prije nekoliko tjedana 41-godišnjak je viđen u Hrvatskoj i uhitila ga je lokalna policija. U međuvremenu je, prema informacijama policije, prebačen u Njemačku. Negirao je taj čin, rečeno je. Potraga se nastavlja za njegovim zasad nepoznatim sudionikom.

Komentara 1

BL
Blacknemesis8
17:13 22.09.2021.

Pocinitelj vec sjedi u zatvoru jer je skupljao satove. Bio je i politicar, cak i premijer, kod kojeg su i nasli skupocjene satove. Koja je tu sada novost ili vijest..?! Pa, mi odavno znamo ko je pocinitelj u svezi satova. Eh, da je njemackoj, nasa pamet, odavno bi rjesili slucaj. Samo ostaje jedno pitanje, a to je, otkuda sada, znaci, zasto bas sada, kao pronalaze skupljaca satova ili krivce..?! Jeli bas sada propjevao ili priznao da je skupljac satova, pa se nagodio za bolji tretman ili uvjetni otpust.?! Ili ga je netko drugi izdao upravo sada, jer je zaglavio, pa kao priznaj, bit ce ti lakse..?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije