Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakić o reformi zdravstva
Povratak na članak

Za 30 posto pao je broj posjeta Hitnoj samo zbog najave naplaćivanja

– Nemojmo si lagati, liječnika nam nedostaje, ali u primarnoj zdravstvenoj zaštiti – rekao je dr. Dario Nakić na konferenciji Futur Z

Komentari 3

NA
nasunis
09:04 26.11.2016.

Nema potrebe ni za bolnicom u svakom gradu s manje od 200.000 stankovnika. Samo hitan prijem, ostali u bus ili vlak pa za Zagreb.

VL
FE
fefellerunt
12:11 26.11.2016.

Više bi me zanimao podatak koliko je ljudi umrlo , jer nisu dobili liječnićku pomoć na vrijeme ili je ona bila pogrešma, ali to od ovih ne možemo očekivati, Odavno kod većine liječničkog osoblja vlada razmišljanje tko je sposoban tajaj će imati novca i znati će platiti za zdravlje, tko nema ako ima sreće preživjeti će. Pogotovo kada se uzme u obzir da preko 70% zaposlenih u zdravstvu čine žene , stvorenja koja preziru siromašne ljude , posebno muškarce jer od njih nemaju nikakvu dobit

VL
DE
demokršćanin
11:43 26.11.2016.

Još kada bi se uvelo plaćanje za nepodignute nalaze bilo bi tada još manje zahtjeva za nepotrebna pregledavanja na skupim uređajima a ostalo bi zaista vremena za one preglede na koje se treba dugo čekati i koji su stvarno potrebni bolesnima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.