Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGAČIJA STRATEGIJA
Povratak na članak

Najviše testiranih, a najmanje pozitivnih u Švedskoj od početka pandemije

Švedska je prošloga tjedna provela više od 120 tisuća testiranja na koronavirus, a samo je nešto više od 1300 testova bilo pozitivno, što je znatno manje od 19 posto pozitivnih testova u nekim proljetnim tjednima

Komentari 21

DU
Deleted user
21:45 08.09.2020.

I bas ste morali stavit crnkinju na slici od svih tih svedjana tamo. jel to doslo vrijeme da svak ima svog crnca.

VL
ST
stefj
22:57 08.09.2020.

Detalj s brojem umrlih je trenutni, jer u drugim zemljama gdje se virus opet jače širi, raste taj broj, te polako zemlja po zemlja prestižu Švedsku. ... Dobro su rekli na početku, na kraju će se podvući crta, a još smo jako daleko od kraja... Isto tako, što se tiče pada BDP-a, imaju puno manji pad od prosjeka EU-a, a izrazito su izvozno gospodarstvo, jako ovise o vanjskim tržištima. Prvo su imali problem s nabavkom dijelova za industriju jer se Kina bila zatvorila, a onda su imali i imaju problem s plasmanom jer su se druge zemlje zatvorile... No, sve to skupa nema veze, ispalo je da je Švedski put ispravan, a da su svi ostali pretjerali i gurnuli svijet u duboku recesiju, do sada nikada viđenu...

VL
AA
aabbcc
22:13 08.09.2020.

Bravo za foto s maskom na slici u kompletu s mobilom ako nije fotomontaža .

VL
NI
Nini istrijan
05:03 09.09.2020.

Svi polako prelaze na svedski model samo nitko nece to da prizna!! Vidjet cemo kako ce biti poslije treceg vala jer karantene samo donose nove karantene,to je sada valjda jasno i maloj djeci!!

VL
ZV
Zvjerko1
21:19 08.09.2020.

5800 umrlih na 10 milijuna stanovnika i najveći pad BDP-a od svih skandinavskih država. Da, zaista "sjajan uspjeh"!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.