Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Najveću ponudu školskog pribora potražite u Narodnim novinama!

NN
04.09.2020.
u 10:17

Birate li pribor i opremu za povratak školaraca u školske klupe posjetite Narodne novine - na jednom mjestu pronaći ćete najbogatiji izbor pribora za školu uz vrlo pristupačne cijene. Do 15. 9. 2020. godine iskoristite sniženje od čak 30 % popusta na više od 200 artikala školskog pribora!

Ako govorimo o prvašićima koji će se ove jeseni prvi puta susresti s 'pravom' školom, glavni problem je odabrati idealnu torbu. Svakako treba obratiti pažnju na nekoliko osnovnih stvari: mora biti lagana, a opet čvrsta. Mora biti anatomska i imati prilagodljive naramenice, kako bi se djeci bez obzira na njihovu visinu mogla podesiti prava pozicija torbe na leđima. Jednako je važno da torba bude kvalitetno izrađena, jer je česta greška roditelja kupovina vrlo povoljnih torbi, naizgled sasvim pristojnih, koje se nakon nekoliko mjeseci obično raspadnu po šavovima.

U Narodnim novinama pronašli smo idealnu torbu za prvašiće, koja je trenutačno na akciji. Riječ je o Herlitz torbi, ultralakoj, s motivom leptira ili nogometa. Riječ je o modelu težine ispod 700 grama, a ima anatomska prozračna leđa i prilagodljive naramenice. Glavni pretinac ima dva džepa te džepove sprijeda i sa strane. Akcijska cijena joj je svega 298 kn!

Foto: Arena Hospitality Group

Osim torbe, školarca treba opskrbiti pernicom (Herlitz pernica s priborom na ovoj se akciji može nabaviti za 55 kn), bilježnicama, bojicama, geometrijskim priborom i ostalim sitnim potrepštinama poput šiljila ili gumice. U Narodnim novinama je najbolji izbor školske opreme, a posebno se ističe velika lepeza bilježnica najrazličitijih motiva.

Foto: Arena Hospitality Group

Pogledali smo detaljnije spomenutu akciju u Narodnim novinama i zamijetili odličnu akciju školskih ruksaka Bodypack. Ovaj anatomski ruksak poseban je po tome što naprijed ima odvojivi pretinac koji se može koristiti kao torbica za nošenje preko ramena. Košta 193,90 kn, što je odlična cijena za vrijednost koja se dobije. Pogodan je za više razrede osnovne škole, kao i za srednjoškolce i dostupan u više boja.

U odabranim prodavaonicama Narodnih novina možete pronaći i CoLibri uslugu strojnog omatanja knjiga svih formata i debljina koje će u potpunosti zaštititi knjige od oštećenja. Strojno omatanje je pravi izbor za savršeno omotane i zaštićene knjige. Pogledajte adrese prodavaonica Narodnih novina koje nude CoLibri strojno omatanje knjiga.

Začin kupovini školskog pribora u Narodnim novinama je velika nagradna igra u kojoj se može osvojiti neka od 25 super nagrada:  po 5 Sony Playstationa, dronova, hoverboardova, mobitela Samsung ili poklon-bonova u vrijednosti 500 kn.

Detalji o ponudi i nagradnoj igri mogu se pronaći na www.nn.hr ili na Facebook stranici Narodnih novina.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije