Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEDNO 800.000 KN

Najveća zapljena sredstava za liječenje erektilne disfunkcije

Zapljena
Foto: Branimir Bradarić
1/5
25.10.2017.
u 16:24

U kaznenom djelu zatečeni su 59-godišnji hrvatski državljanin iz Višnjevca i 56-godišnjak iz Njemačke

Kontrolom dva osobna vozila kod Vinkovaca policija je zabilježila najveću zapljenu sredstava za liječenje erektivne disfunkcije koje Agencija za lijekove i medicinske proizvode u Hrvatskoj nije odobrila.

- Ovo je najveća takva zapljena ikada u Hrvatskoj. Radi se o ukupno 28.617 različitih preparata čija vrijednost se procjenjuje na oko 800 tisuća kuna, rekao je zamjenik načelnika PU Vukovarsko-srijemske županije Goran Lovrić.

U kaznenom djelu zatečeni su 59-godišnji hrvatski državljanin iz Višnjevca i 56-godišnjak iz Njemačke. Uz pretragu oba osobna vozila policija je pretražila i obiteljsku kuću 59-godišnjaka iz Višnjevca. Obojica su po okončanju kriminalističke istrage pritvorena u pritvorsku jedinicu PU.

Lovrić je pojasnio i kako se radi o proizvodima proizvedenim izvan EU ali koji su namijenjeni za prodaju u Hrvatskoj i drugim zemljama EU. Iz policije su izvijestili i o pronalasku 58 kilograma sitno rezanog duhana kod 47-godišnjaka iz Andrijaševaca kod Vinkovaca. On se na poziv policije da zaustavi osobno vozilo nije zaustavio nego je stao tek ispred obiteljske kuće. 

Komentara 1

VJ
Vl jedi govna
18:13 25.10.2017.

Skužili su ih jer su iste lijekove i konzumirali pa je policiji bio čudan izgled krova na autu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije