Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrili skladište

Ovo je najveća zapljena duhana na području PU zagrebačke

Zapljena duhana
Foto: PU zagrebačka
1/8
23.11.2018.
u 14:42

U tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se pronašli počinitelji ovog kaznenog djela

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke, Sektora kriminalističke policije u zajedničkom postupanju s carinskim službenicima Sektora za mobilne jedinice Carinske uprave temeljem sudskog naloga obavili su pretragu skladišta na području Zagreba.

"S obzirom na to da u navedenom prostoru nitko nije zatečen, obavljen je nasilni ulazak te je utvrđeno da se skladište sastoji od tri međusobno povezane prostorije unutar kojih se nalazi jedan stroj za sitno rezanje duhana, dva prijenosna ovlaživača prostora, više dozatora punjenja, stroj za plastificiranje te 23 palete omotane celofanom s po 80 kutija u kojima se u svakoj nalazi po 110 paketa rezanog duhana mase 50 grama. Iz navedenog proizlazi da u svakoj kutiji ima 5,5 kg sitno rezanog duhana, a na svakoj paleti 440 kilograma sitno rezanog duhana, odnosno ukupno 10 120 kilograma sitno rezanog duhana pripremljenog za transport i prodaju", izvijestili su iz policije.

Foto: PU Zagrebačka

Radi se o dosad najvećoj zapljeni duhana na području PU zagrebačke. U tijeku je kriminalističko istraživanje u suradnji s carinskim službenicima Carinske uprave s ciljem utvrđivanja počinitelja kaznenog djela nedopuštene proizvodnje.

Pogledajte video: Ovo su crne prometne točke u Zagrebu i okolici

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
14:54 23.11.2018.

Ja bi dozvolio sadnju duhana za vlastite potrebe, kao što se može i peći rakija za vlastite potrebe. Ja sam inače nepušač.

RI
rightside
16:29 23.11.2018.

eto primjera "saradnje,",)))))"netko" drukne nekog a onda vise nema konkurencije pa radi opet bez brige,,a i murija se hvali "danonocnim" radom i uspjesima,,)))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije