Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Volonteri Croatia osiguranja

Najveća snaga su zadovoljni zaposlenici koji vole ono što rade i grade posao budućnosti

Croatia osiguranje
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
13.05.2022.
u 15:27

Volontiranje je sjajna prilika za timski rad, koje zaposlenicima pruža mogućnost da osim profesionalnih ciljeva na poslu ostvare i društveno odgovorne ambicije

Vrijedni tim volontera Croatia osiguranja pridružio se akciji Večernjeg lista u čišćenju okoliša jezera Vukovina u Velikoj Gorici povodom Dana planeta Zemlje i u nekoliko sati prikupili su nekoliko desetaka vreća raznog smeća. No, to nije prvi put da Croatijini zaposlenici sudjeluju u akcijama volontiranja, kao i raznim drugim zajedničkim druženjima na kojima bolje upoznaju jedni druge, ali i razvijaju brojne vještine i stječu nova znanja. Croatia osiguranje je prepoznala da su zaposlenicima važna druženja, pa tako svake godine organizira razna događanja na kojima se okuplja cijeli Croatijin tim, ali i njihove obitelji, što je samo jedan od razloga zbog kojih zaposlenici kažu - dobro je biti u Croatiji.

Uz promoviranje i poticanje priključivanja različitim društveno odgovornim aktivnostima, Croatia osiguranje potiče razvoj karijere svakog zaposlenika kroz brojne programe edukacije ne samo iz područja u kojima su stručni, već i razne druge edukacije koje će im pomoći u njihovom osobnom razvoju i rastu. Osim edukacije, u kompaniji se njeguje kultura podrške kolegama i mentoriranje uz najbolje stručnjake, te u suradnji s vodećim obrazovnim institucijama, kao što su FER i IEDC - Bled School of Management, svaki zaposlenik ima priliku ostvariti profesionalne interese i napredovati u karijeri.

Pored svega toga dolaze i brojni drugi benefiti, kao što su fleksibilno radno vrijeme, rad na vrhunskim i dinamičnim projektima, polica dodatnog zdravstvenog osiguranja s uključenim godišnjim sistematskim i specijalističkim pregledima, te redovito nagrađivanje dobrih rezultata. Svake godine više od 25 posto zaposlenika Croatia osiguranja dobije jednokratnu nagradu ili bonus, uz božićnicu, uskrsnicu, regres i prigodnu nagradu za rođenje djeteta.

U Croatia osiguranju najveća snaga su zadovoljni zaposlenici, koji su stručni u svom poslu, sretni u okruženju u kojem rade, vole ono što rade i pritom grade posao budućnosti i razvijaju vlastitu karijeru.

Posjetite pametnekarijere.hr i uvjerite se da je dobro biti u Croatiji.

Sadržaj nastao u suradnji s Croatia osiguranjem.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije