Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povodom rođendana

Najvažnija izdanja Večernjeg lista: Umro dr. Franjo Tuđman

Umro dr. Franjo Tuđman
Foto: Vecernji.hr
04.07.2017.
u 08:44

U ovom članku možete pogledati izdanje Večernjeg lista iz 1999. kada je umro dr. Franjo Tuđman.

Večernji list 1. srpnja slavi svoj 58. rođendan, a kao rođendanski dar vama, odlučili smo prisjetiti se nekih od najvažnijih trenutaka koje smo zajedno proživjeli u gotovo šest desetljeća. 

Svaki dan smo tjedan dana objavljivali reprint originala nekih od najvažnijih priča Večernjeg lista. Sve ih možete pogledati na linkovima niže u članku.  

U ovom članku klikom na fotografiju ispod možete pogledati izdanje Večernjeg lista iz 1999. kada je umro dr. Franjo Tuđman.

Foto: Vecernji.hr

Komentara 19

Avatar Cinco
Cinco
11:17 04.07.2017.

Bio je pravi čovjek u pravom trenutku na pravom mjestu. Najbolji političar i jedan od najvećih hrvatskih intelektualaca.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
10:23 04.07.2017.

Umro Franjo Tuđman, vrijeme sutra - sunčano, a sada sport...

MI
Mimizo
11:27 04.07.2017.

neki koji nemaju poštivanja prema prvom presjedniku nezavine države hrvatske bolje i da ne komentiraju ovaj članak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije