Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodno iskustvo

Najstrašnija vožnja u zabavnom parku postala je još gora: Visjeli na 30-ak metara

24.07.2019.
u 09:29

Vožnja se iznenada zaustavila oko 18 sati, a gosti parka u nezgodnom položaju bili su zarobljeni čak 20-ak minuta

Neugodno iskustvo doživjeli su jučer posjetitelji zabavnog parka Alton Towers u Engleskoj. Oni su zapeli na visini od 30 metara i doslovno su ostali visjeti u zraku.

Vožnja se iznenada zaustavila oko 18 sati, a gosti parka u nezgodnom položaju bili su zarobljeni čak 20-ak minuta.

Naime, vlak se zaglavio na okomitom dijelu tračnica.

– Naš tim koji se brine o gostima razgovarao je sa svima koji su bili na toj vožnji i ponudio im povratak novca za karte kao nadoknadu za neugodnosti. Sve bi trebalo biti popravljeno večeras kako ne bi bili zakinuti gosti koji će sutra posjetiti park – priopćili su iz zabavnog parka.

Inače, prije četiri godine na istoj vožnji došlo je do nesreće u kojoj je dvoje posjetitelja ostalo bez noge. Tri druge osobe tada su teško ozlijeđene.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
10:05 24.07.2019.

Autoru VL ispravno je napisati visili.

MA
maltez
11:15 24.07.2019.

Što nisi napisao 300m ? što te košta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije