Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokolj u Albanyju

Najokrutnije ubojstvo u povijesti američke države New York

Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
30.12.2017.
u 06:30

Dio policajaca koji je došao na uviđaj morao je potražiti psihološku pomoć kako bi uspjeli dalje raditi svoj posao i normalno živjeti

Jedan od najstravičnijih zločina ikad počinjenih na tom području potresao je jučer američku državu New York.

Naime, u Troyu, predgrađu grada Albanyja, oko 150 kilometara udaljenog od New Yorka, pronađena su izmasakrirana tijela lezbijskog para i njihovo dvoje maloljetne djece.

- I nakon 42 godine u policiji ne mogu opisati koliko je užasan bio prizor koji smo zatekli. Jednostavno, nemam riječi, užasno – kazao je zapovjednik lokalne policijske postaje James Tedesco.

Prema raspoloživim informacijama, Shanta Myers (36), njezina četrnaest godina mlađa partnerica Brandi Mells te dvoje Myersine djece, od pet i jedanaest godina, pronađeni su vezani u podrumu njihove kuće, prerezanih vratova i s brojnim ozljedama po tijelu.
Kako su ustvrdili istražitelji, još nije jasan motiv tog višestrukog ubojstva kao ni njegov počinitelj, no potpuno je izvjesno da ubojstvo nije djelo slučajnog napadača ili provalnika.

Tako strašne rane i okrutnu bol mogao je nanijeti samo netko tko je poznavao žrtve i žestoko ih mrzio. Prizor je bio toliko zastrašujući da je dio policajaca koji su bili na uviđaju morao zatražiti pomoć psihologa kako bi se koliko-toliko oporavili od šoka.

– Nitko od nas te prizore neće nikada zaboraviti. Koliko smo god mi navikli na štošta, to je bilo užasno, jednostavno neopisivo. Sada nam je cilj da pronađemo ubojicu i uhitimo ga – kazao je James Tedesco.

Komentara 14

OB
ObrenM
07:23 30.12.2017.

Za tu stonu samo srednjovjekovne metode.

MO
momakdecko
11:50 30.12.2017.

Ovo se sad desilo a policajac je komentirao da u 42 godine rada nije vidia tako nesto. Kakve sve budale ovde komentiraju

DU
Deleted user
13:13 30.12.2017.

ahahaaa, citam ove komentare (osim jednog) i vidim zasto su hrvati medju 4 naj gluplje nacije na svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije