Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Katastrofa

'Najodvratnija stvar koju sam vidjela': Grozna nezgoda mladenki upropastila svadbu

Mladenka
Foto: Getty Images
1/2
09.08.2019.
u 16:34

Samo vjenčanje već je bilo završilo i izgledalo je kao da sve ide po loju. Mladenci su se pripremali za prvi ples i rezanje torte kada je organizatorica primijetila da nešto nije u redu

Nesretnoj mladenki propao je dan vjenčanja kada je dobila proljev i izvršila nuždu u vjenčanicu vrijednu 15.000 dolara (oko 95.000 kuna).

Neugodnu priču otkrila je na Redditu jedna organizatorica evenata koja je rekla kako se mladenka odlučila riješiti nadutosti konzumacijom shakeova koji se nisu baš složili s ranije konzumiranim koktelima, pa je dobila nevjerojatan proljev.

Samo vjenčanje već je bilo završilo i izgledalo je kao da sve ide po loju. Mladenci su se pripremali za prvi ples i rezanje torte kada je organizatorica primijetila da nešto nije u redu.

- Nekoliko trenutaka poslije dobila sam poziv i asistentica mi je rekla "Imamo problem" - rekla je.

Ispostavilo se da je mladenka htjela ispustiti vjetar, no izašlo je nešto puno gore. Mladenka je unatoč svemu inzistirala da se svadba nastavi.

- Proljev je bio posvuda, raširen u tankom sloju preko njezinog dijela. Bila je to možda najodvratnija stvar s kojom sam se ikad suočila - rekla je organizatorica, koja je na kraju spužvom očistila mladenku, pa čak i vjenčanicu, u kojoj se mladenka na kraju vratila na svadbu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
17:23 09.08.2019.

Dakle stvarno... što to goni ljude da ovakve stvari dijele s ostatkom svijeta? A što goni vas da to objavite? A što tek goni mene da to čitam???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije