Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISLAMSKA DRŽAVA
Povratak na članak

Najmlađi terorist iz BiH dobio godinu dana zatvora zbog ratovanja u Siriji

Optužnica ga je teretila da je sudjelovao u više oružanih postrojbi za koje je ratovao na području sirijskih gradova Rakka i Haritan.

Komentari 4

OB
Oblivion
11:53 26.02.2021.

Koliko se ono dobije za i joint??

VL
KO
kodamesepita
11:49 26.02.2021.

1 godina za Terorizam ? fuuuuuj !!!

VL
FR
franjo2
12:28 26.02.2021.

To je samo dokaz da Izetbegović financira islamske teroriste u Bosni. Osudili su ga radi reda, radi svjeta da bi na taj nači EU zamazali oči. SDA je islamska teroristička organizacija. Od tih godinu dana vjerojatno će možda tridesetak dana provesti u zatvoru jer nitko i nekontrolira te Bosanske zatvore.

VL
Avatar dobry
dobry
16:03 26.02.2021.

Bosanci se rješavaju kukolja. Samo trebalo je tog bradonju osuditi barem na 15 godina, kao primjer.Još riješiti one druge bradonje i "(polu)mirna Bosna".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.