Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
među građanima

Najmlađi hrvatski gradonačelnik s lopatom u rukama: Sve je ok, neka se topi što sporije

Šibenik: Snijeg zabijelio gradske ulice
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
27.02.2018.
u 18:14

Drago mi je da ste svi aktivni to je dobro, sve kritike su dobre motivirajuće kako god zvučale, nemojte se samo svađati ima većih problema od snijega on će doći i otići

Gotovo 80 centimetara snijega paraliziralo je danas Hrvatsku Kostajnicu. Tijekom proteklih 24 sata napadalo je novih 35 cm snijega što je stvovrilo prometne probleme, a neka sela i zaselci su ostala odsječena.

To je nagnalo i najmlađeg hrvatskog gradonačelnika 28-godišnjeg Dalibora Bišćana (HDZ) da stvar uzme u svoje ruke, i to doslovno. 

Naime, preko Facebook profila odgovarao je, dijelom i iz ralice, na zamolbe odsječenih građana te se i osobno s lopatom u ruci aktivirao na čišćenju snijega. Komunalne službe su reagirale i očistile zaostale ulice i naselja. U čišćenje snijega uključili su se i drugi građani, a na obilasku starijih i nemoćnih uključeni su i Gradsko društvo Crvenog križa Hrvatska Kostajnica, GSS, Vatrogasci, Udruga mladih Invictus...

"Drago mi je da ste svi aktivni to je dobro, sve kritike su dobre motivirajuće kako god zvučale, nemojte se samo svađati ima većih problema od snijega on će doći i otići. 6. smo u RH po visini, sve je prohodno, došli su nam sada iz ZG na sastanak i kažu da je sve ok. Svi se trude i prešli su teren i Gradsko društvo Crvenog križa Hrvatska Kostajnica, GSS, Vatrogasci, Udruga mladih Invictus i Ceste Sisak , obišao sam starije za koje ste javili i osobno. Sve je to ok. I samo neka se topi što sporije." - napisao je prije koji sat Dalibor Bišćan na svom Facebook profilu

Pogledajte i snijeg u Dubrovniku:

Šibenik: Snijeg zabijelio gradske ulice
1/17

Komentara 6

AU
Austrougarska
19:05 27.02.2018.

Bravo bravo. To se zove domoljublje, a ne ona dva muslimana Hasanbegović i Karamarko.

Avatar rubinet
rubinet
18:23 27.02.2018.

tako treba...

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
21:33 27.02.2018.

Ako uradis dobro djelo, i ne pohvalis se nikome, onda si to uradio jer si dobar covjek. Ako dobro djelo razglasis po Twitteru i FB, onda si to uradio samo zbog sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije