Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 200
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ITALIJA

Stanje se svakim danom poboljšava: Najmanji broj preminulih od COVID-19 od veljače

Passengers wearing protective face masks are seen while travelling on a bus, following the coronavirus disease (COVID-19) outbreak
Foto: YARA NARDI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
29.06.2020.
u 18:20

Svakim danom se stanje s koronavirusom u Italiji poboljšava

U posljednja 24 sata u Italiji je zbog koronavirusa preminulo šest osoba, što je najmanji broj umrlih u jednom danu od veljače. Dan ranije, jučer, talijanska zdravstvena organizacija zabilježila je 22 osobe preminule u 24 sata.

Od početka epidemije u Italiji je bilo 240.436 osoba koje su bile pozitivne na virus Sars-CoV-2, a u posljednja 24 sata novozaraženih je bilo 126. Do sada je preminulo 34.744 osoba. Trenutno oboljelih ima 16.496 osoba od kojih je 1.120 smješteno u bolnicama, a od njih je 96 na intenzivnoj njezi.

Svakim danom se stanje s koronavirusom u Italiji poboljšava. Još uvijek postoje neke restrikcije. Zabranjen je ples, primjerice, a škole će otvoriti tek od 14. rujna. Potrebno je nositi zaštitnu masku u zatvorenim prostorima, dakle trgovinama u kojem može ulaziti ograničen broj kupaca ovisno o veličini prodajnog prostora. Na plažama je bilo i velikih gužvi, ali ipak na većini njih se pridržavalo propisanog obveznog razmaka među osobama.

 

>> Pogledajte i ovaj video: 'Sve je moguće nakon izbora, pogotovo ako situacija s koronom bude izvan kontrole'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije