Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na autocesti ZG-VŽ

Najmanje osam automobila sudjelovalo u dva lančana sudara

nesreća (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
1/5
22.09.2010.
u 23:22

Nesreća se dogodila kada se automobilu koji je vozio drva za ogrijev otkačila prikolica i probila razdijelnu ogradu između dva kolnička traka.

Najmanje osam automobila večeras je sudjelovalo u dva lančana sudara na autocesti Zagreb - Varaždin u blizini mjesta Popovec. Nesreća se dogodila kada se automobilu koji je vozio drva za ogrijev otkačila prikolica i probila razdijelnu ogradu između dva kolnička traka.

Cjepanice iz prikolice razasule su se po autocesti tako da su na njih naletjeli automobili iz suprotnog smjera. Prema prvim informacijama u nesreći nije bilo teže ozlijeđenih, a HAK upozorava kako je promet na tom dijelu autoceste otežan te moli putnike koji voze iz smjera Varaždina neka budu posebno pažljivi zbog razasutih cjepanica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije