Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMOUBILAČKI NAPAD

Najmanje 61 osoba je poginula, a 125 je ranjenih u Bagdadu

irak
Reuters
17.08.2010.
u 21:17

Do sada nitko nije preuzeo odgovornost za ovaj napad koji je bio jedan od najkrvavijih ove godine

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
08:10 18.08.2010.

Trebali bi staviti par slika iz Bagdada prije nego sto su dobili demokraciju.Pa da ljudi vide razliku. Da li se obicnim ljudima popravila kvatiteta zivota? Uzivaju li u zapadnom poimanju svijeta, pravde i mira. Ako ima Boga sudit ce svima pohlepnima kojima je pohlepa i tudje dobro bio jedini razlog za napad.

OB
-obrisani-
21:49 17.08.2010.

\"Do sada nitko nije preuzeo odgovornost za ovaj napad\" pa ne treba ni preuzimati - za napad su odgovoni amerikanci... dok nije bilo amerikanaca, nije bilo ni napada...

OB
-obrisani-
10:49 18.08.2010.

Iz goreg u gore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije