Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijevoz doma

Najmanje 40 djece poginulo u prevrtanju kamiona u Bangladešu

kamion sletio
Dragutin Šantoši
11.07.2011.
u 12:41

– Dok su dječaci pjevali i plesali u prikolici, kamion je otklizao s blatnjave ceste i strmoglavio se u kanal – kazali su svjedoci policiji

Najmanje 40 djece poginulo je u prometnoj nesreći u Bangladešu kada je teretni kamion, kojim su se vraćali s nogometnog turnira, sletio u kanal pokraj ceste. U trenutku nesreće, prenosi Guardian, u vozilu je bilo 60 djece u dobi od osam do 12 godina, a broj mrtvih mogao bi uvelike premašiti 40 jer spasioci još nisu uspjeli izvući svu djecu iz potopljenog kamiona.

Ne zna se koliko je djece preživjelo u nesreći koja se dogodila u okrugu Chittagong, 216 kilometara jugoistočno od Dhake.

– Dok su dječaci pjevali i plesali u prikolici, kamion je otklizao s blatnjave ceste i strmoglavio se u kanal – kazali su svjedoci policiji.

Inače, u Bangladešu se teretni kamioni svakodnevno koriste za prijevoz velikih skupina putnika tijekom proslava i festivala, a na mjestu ove stravične nesreće, pokušavajući doznati bilo kakvu informaciju, skupile su se obitelji djece koja su bila na kamionu.

Komentara 2

DU
Deleted user
16:56 11.07.2011.

pen, http://www.vecernji.hr/vijesti/vidite-gresku-nasem-clanku-prijavite-nam-je-clanak-309323 tko radi, taj i griješi ;)

OB
-obrisani-
13:06 11.07.2011.

Strašna tragedija ali dešava se, jadna dijeca, no tragedija ne umanjuje nesposobnost i aljkavost, zar ne? Ili kako to vrlo “plastično“ opisuje mvi/VLM ovim riječima : “Najmanje 40 djece poginulo je u prometnoj nesreći u Bangladešu kada je teretni kamion,n, kojim su se vraćali s nogometnog turnira, sletio u kanal pokraj ceste. U trenutku nesreće, prenosi Guardian, u autobusu je bilo 60 djece u dobi od osam do 12 godina“ Ovo je doista i više nego aljkavo, što je to sada? kamion je skliznuo sa ceste i u trenutku klizanja je izmutirao u autobus?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije