Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sletio s ceste

Najmanje 17 mrtvih u autobusnoj nesreći u Nepalu, preminulo sedmoro djece

Ilustracija
Foto: Jürgen Schwenkenbecher/DPA/PIXSELL
03.11.2019.
u 21:22

Prometne nesreće s poginulima nisu rijetkost u toj zemlji zbog lošeg stanja prometnica i vozila te neoprezne vožnje mnogih sudionika prometa.

Najmanje je sedamnaest ljudi, među kojima sedmero djece, poginulo kada je prekrcan autobus sletio u rijeku u Nepalu, priopćile su vlasti.

Autobus je sletio s ceste u okrugu Sindhupalchowku, sjeverno od prijestolnice Katmandua i strovalio se u rijeku Sunkosi, 50 metara duboko, dodaju vlasti.

"Zasad je potvrđena smrt 17 ljudi, a 50 ih je ozlijeđeno", među njima vozač, rekao je za AFP mjesni čelnik Goma Devi Chemjong.

Prometne nesreće s poginulima nisu rijetkost u toj zemlji zbog lošeg stanja prometnica i vozila te neoprezne vožnje mnogih sudionika prometa.

Prošlog mjeseca je 11 ljudi poginulo a više od 100 je ozlijeđeno kada je autobus sletio u rijeku.

Komentara 1

ZO
Zooltan
21:48 03.11.2019.

Tamo, kad se sudare dva biciklista bude sedam ozlijeđenih i pet mrtvih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije