Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO BOMBARDIRANJE
Povratak na članak

Najmanje 16 poginulih u napadima na bolnicu u sirijskom gradu Afrinu

Napadi su izvedeni iz pokrajine Alep "u kojoj su smještene milicije lojalne Iranu i sirijskom režimu predsjednika Bašara al-Asada", navodi SOHR

Komentari 2

PL
@ploto@
08:38 13.06.2021.

Navođenje SOHR kao izvor je isto što i obvjavljivanje lažnih vijesti.Islamski teroristi su dobili po njuški od legalnih vladinih snaga i njihovih partnera pa sad lmeče.

VL
SI
sisavac
11:38 14.06.2021.

ova sirija je imala najmanje milijun bolnica. svaka zgrada je bolnica. svaki napad regularne sirijske vojske ima cilj bolnicu, školu. nego, gdje su glumci iz one serije u režiji bijelih kaciga, ono predivno trovanje, radi čega su ameri raketirali siriju..? dal su dečki dobro, su dobili sve plaćeno što im je bilo obećano za ono slinjenje i izležavanje.. čisto da znamo s čime imamo posla. ako se iz bolnice puca, koristi kao zaklon, ona gubit svoj status i postaje legitimna meta. kao i crkva, ako ti zvonik koristiš da bi imao bolji pregled, crkva prestaje biti zaštićena. isto je sa muzejima, i općenito javnim zgradama. ako koristiš neki zaštićeni objekt da bi stekao prednost u sukobu, protivnik ga ima pravo srušiti. sad će možda neki shvatiti zašto su se među ostalim rušile crkve i kod nas, ne samo 'zbog vjere'.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.