Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
156 23°C
  • @ploto@:

    Navođenje SOHR kao izvor je isto što i obvjavljivanje lažnih vijesti.Islamski teroristi su dobili po njuški od legalnih vladinih snaga i njihovih partnera pa sad lmeče.

  • sisavac:

    ova sirija je imala najmanje milijun bolnica. svaka zgrada je bolnica. svaki napad regularne sirijske vojske ima cilj bolnicu, školu. nego, gdje su glumci iz one serije u režiji bijelih kaciga, ono predivno trovanje, radi čega su ameri raketirali siriju..? ... prikaži još! dal su dečki dobro, su dobili sve plaćeno što im je bilo obećano za ono slinjenje i izležavanje.. čisto da znamo s čime imamo posla. ako se iz bolnice puca, koristi kao zaklon, ona gubit svoj status i postaje legitimna meta. kao i crkva, ako ti zvonik koristiš da bi imao bolji pregled, crkva prestaje biti zaštićena. isto je sa muzejima, i općenito javnim zgradama. ako koristiš neki zaštićeni objekt da bi stekao prednost u sukobu, protivnik ga ima pravo srušiti. sad će možda neki shvatiti zašto su se među ostalim rušile crkve i kod nas, ne samo 'zbog vjere'.

Još iz rubrike Vijesti

Pogled iz Splita na požar u okolici Segeta Gornjeg
2
ZAHVAĆENA UGLAVNOM MAKIJA

Požar pokraj Trogira pod nadzorom, nadletio ga i Milanović, izgorjelo 1600 hektara

Marking the Day of Remembrance of all killed and expelled Serbs in the armed action "Storm" in the settlement of Busije, which is attended by the President of the Republic of Serbia Aleksandar Vucic, the Prime Minister of Serbia Ana Brnabic with members o
KOMEMORACIJA U SRBIJI

Patrijarh Porfirije: Pamtimo stradale bližnje, ali ne zlopamtimo

Taliban spokesman Suhail Shaheen leaves after a news conference in Moscow,
rigorozni šerijatski zakon

Talibani ključni politički faktor