Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savez 'Pet očiju'
Povratak na članak

Najjači špijunski savez Zapada želi smanjiti dominaciju Kine

Tajanstveni savez stvoren je u Drugom svjetskom ratu i prvo su ga činili SAD i UK

Komentari 8

BE
Beskucnik
07:47 02.08.2020.

,Istok zapad svako brani svoje ,a ja ne smijem ono sto je moje oduvijek, jedini moj svijet .... Konobar iz Cavoglava shvatio poredak i svu mudrost svijeta , a Hrvatske elite ili ne vide ili su izdajnici , ?a zasto ih onda biramo ?

VL
XA
xaron
19:27 01.08.2020.

Japan ? Pa oni ne govore Engleski kao ostatak tog saveza, čak im je u javnim školama zabranjeno učenje engleskog.

VL
Avatar Floyd1
Floyd1
18:48 01.08.2020.

Schumacher, Titanic, Rimsko carstvo, Amerika.

VL
SV
Sveky12
20:37 01.08.2020.

Ali im zato paše svoje proizvodne pogone otvarat u Kini,prodavat im sve zamislivo,uzimat njihove pare,,, a sad kad su ih pretekli,kad USA ovisi o tome da im Kina kupuje dug (vidimo posljedice prestanka toga),George Floyd-malo sutra.Opet njihovo izvrtanje istine (možete mislit dokle im je voda došla,kada su počeli otvoreno raspravljat o vlastitom rasizmu),samo za skrenut pažnju s prave istine-neizbježnoj smrti njihove ekonomije. ...i sada bi oni natrag.Bez vraćanja dugova,lažima,manipulacijama,špijunirat i sebe i druge,,,ali premalo i prekasno.Nisu smili nikad dozvolit toliku financijsku moć jedne tolike zemlje,pogotovo ne Kine...isto tako se nije smilo dozvolit ni USA-i ista stvar.Carstva propadaju,propada j Američko,samo još nije i službeno 'izdahnulo'.Slijedi vrime saveza,koji bi mogli dugo potrajat.Dugo je relativan pojam jer ćemo razj**** sami sebe.I za to je USA minimalno 50% odgovorna.E sad kad su sje**** sve što se dalo sje***-nekada glavni zagovaratelji globalizma,e sada bi oni malo solo,neka drugi 'plati račun'.Ali su se zahljebali glede klimatskih promjena,jer tu ni oni neće proć lišo.Ali koga briga za to....

VL
PL
@ploto@
07:54 02.08.2020.

SAD su ovdje kao stara potrošena kurva ,koja pokušava biti opet mlada i lijepa,ali ne ide to.Neka se američki građani pitaju zašto su USA deindustrijalizirane i zašto su njihove korporativne elite masu proizvodnje preselili u Kinu ? Nisu Kinezi osiromašilii USA ,nego duboka država.Što se tiče Kineza i špijuniranja,USA se boji da će izgubiti prevlast i kontrolu nad svijetom kojeg su okupirali svojom beziočnom špijunažom,.preko niza IT alata,uključujući i društvene mreže.Kažu da im Kinezi kradu tehnološke tajne ?! Koliko su oni ukrali tuđih tehnoloških tajni ??

VL
DU
Deleted user
22:04 01.08.2020.

Najjači Najjači špijunski savez Zapada špijunski savez Zapada .....taj savez je amerika, ostali su pudlice i podrepasi.

VL
VA
vadis1
03:22 02.08.2020.

Kina nece ekonomski prijeci Ameriku. Vi koji niste zivili u Americi nerazumjete kakav je to narod. Amerika je jedna, jedinstvena.

VL
ZB
Zoki-Bijela
19:21 01.08.2020.

Sta kaze Penelopea na ovo..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.