0 7°C
 • Avatar stinatvrda
  stinatvrda:

  Bez komentara. Komentar koji nešto komentira se bez komentara obriše. Izgleda da su to, po nečijem shvaćanju, glavni postulati slobodne riječi i slobode iznošenja mišljenja.

 • kapunjohan:

  Neznam zašto sad odjednom svi plačete za nekim ,,prebjezima,, pa opće je poznato, da niti jedan član ni jedne partije nije član zato što je to jedina ispravna opcija u koju vjeruju . Svi do jednog su tamo iz nekog ... prikaži još! osobnog interesa. Da nekome vjeruješ i glasaš za njega ne moraš biti član njegove stranke ,ti si ,,birač,, i ništa više i to je dovoljno. Ovi što preskaču,preskaču jer vide, da su bez perspektive u staranci pa odlaze ,,Bandiću,, kao najlakše privremeno riješenje gdje čekaju uglavnom političku mirovinu a uz to ako se da, zadovolje i neki vlastiti interes ,ako ništa drugo, da se ne zamjedre nepotrebno vladajućim . Vjerujem da tu nije u pitanju neka velika korupcija jer nema za to potrebe.

 • iron.hide.54966:

  Koliko puta već viđeno...nikoga nije zapravo briga za prelaske nego oni koji ne žele da postane prejak se najviše pjene.

Još iz rubrike Vijesti

Pavle Kalinić
9
NEOBIČNA PREPIRKA

Aleksandar Vučić nazvao Pavla Kalinića nakon izjave na televiziji!

Gabrijela Žalac
SKUPOCJENO VOZILO

Čiji je Mercedes pred kućom ministrice Žalac? Nema ga u imovinskoj kartici

84
U selu Čapljan nema javne rasvjete, a ceste nisu asfaltirane
u školu po blatu i mraku

Život u 21. stoljeću stanovnika četiriju sunjskih sela – nemaju asfalt, javnu rasvjetu...

17